Merkenoverzicht

Bij Hanze Zonwering kiezen we enkel voor topkwaliteit zonwering. Wij hechten er veel waarde aan om onze klanten iedere dag van de beste producten en service te voorzien. Wij vinden het geen enkel probleem om garantie op onze producten te geven. Op deze pagina vind je een greep van onze meest populaire merken. Zoek je een bepaald merk en vind je deze niet terug? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder.

Hanze Zonwering is officiële dealer van Markilux: een familiebedrijf gevestigd in Noord-Nederland. Markilux bied hoge kwaliteit designschermen voor uw terras, tuin en balkon. De schermen zijn voorzien van comfortabele technologie waardoor het bedrijf een hoge kwaliteit kan beloven. Naast dat Markilux de allerbeste kwaliteit in het product wil leveren, biedt het bedrijf ook de allerbeste service aan. Elk product wordt gefabriceerd in eigen huis en perfect afgestemd op jouw wens!

Luxaflex biedt een uitgebreid portfolio van op maat gemaakte raambekledingsoplossingen, waaronder: binnenzonwering, horren en buitenzonwering, als  aanvulling op elke persoonlijke stijl, interieurontwerp en type raam. Daarnaast biedt het bedrijf bedieningssystemen van eenvoudige bediening met verbeterde kinderveiligheid, koordloze en intrekbare handmatige besturingssystemen tot gemotoriseerde besturingssystemen. Bekijk het ruime assortiment in onze showroom!

Unilux gaat voor de beste kwaliteit en de snelste levering. Het bedrijf beheerst al haar processen, van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Dit biedt Unilux de kans om de beste kwaliteit maatwerk te leveren, binnen een kort tijdsbestek. Unilux is uitgegroeid tot het merk voor de beste kwaliteit voor maatwerk oplossingen. Als Unilux specialist in Noord-Nederland leveren wij diverse horren voor alle deuren en ramen!

Met de zonwering of rolluiken van Husol wordt een perfect binnenklimaat bereikt of in een handomdraai een heerlijk beschutte buitenplaats gecreëerd, met oog voor kwaliteit en detail. Naast dat kwaliteit, veiligheid en een mooie optiek worden gewaarborgd, brengen de zonwering en rolluiken van Husol sfeer. Husol creëert een compleet Nederlands product, kom je snel kijken?

Van knikarmschermen tot aan terrasoverkappingen en van screens tot aan rolluiken, uitvalschermen en prachtige markiezen. Bij Rainbow Collection weet je zeker dat je jouw gewenste product gaat vinden! Rainbow Collection is opgericht in Leerdam, waar de producten worden geproduceerd. Het doel? Betaalbare en meest duurzame oplossing voor iedere particulier. Zo weet u zeker dat u een goede prijs én kwaliteit heeft!

Zonnelux produceert een breed assortiment aan raamdecoratie met hoge kwaliteit. Het bedrijf heeft voor diverse raamtypes passende oplossingen, omdat ieder raam een sieraad verdient. Daarnaast is raambekleding dé sfeermaker in het interieur. Jezelf compleet ontzorgen? Hanze zonwering meet uw raam nauwkeurig in én monteert de raamdecoratie zorgvuldig!

Maak kennis met JASNO! Jasno is een klein bedrijf, maar heeft grote ambities. Vanuit het Brabantse Eersel wordt de raamkleding vormgegeven en geproduceerd voor de gehele Europese markt. Het idee Jasno is ontstaan om de traditionele shutters een moderne uitstraling te geven met een geheel eigentijdse uitstraling. Ben jij niet op zoek naar standaard raambekleding, maar raamdecoratie met een verhaal? Kom snel kijken in onze showroom!