Bij Hanze Zonwering kiezen we enkel voor topkwaliteit zonwering. Wij hechten er veel waarde aan om onze klanten iedere dag van de beste producten en service te voorzien. Wij vinden het geen enkel probleem om garantie op onze producten te geven. Op deze pagina vind je een greep van onze meest populaire merken. Zoek je een bepaald merk en vind je deze niet terug? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder.

Markilux

logo markilux

Hanze Zonwering is officiële dealer van Markilux in Noord-Nederland. Markilux is een A-merk, familiebedrijf en bestaat al reeds 50 jaar. Markilux heeft designschermen voor uw terras, uw tuin en uw balkon. Hoge kwaliteit voorzien van comfortabele technologie, gemaakt in Duitsland. Markilux wil de allerbeste kwaliteit bieden als product, maar ook als service en Markilux. Elk product wordt gefabriceerd in eigen huis en perfect afgestemd op elke wens van jou!

Luxaflex

luxaflex logo

Luxaflex bestaat inmiddels meer dan 70 jaar. Wij bieden diverse producten aan van Luxaflex, waar oog gehouden is voor hoge kwaliteit zonwering en raambekleding. Luxaflex is marktleider in Nederland met oog voor kindveiligheid. We hebben een ruim assortiment in onze showroom.

Unilux

unilux logo

Unilux is de grootste Nederlandse producent van maatwerk horren. Met meer dan 30 jaar ervaring en eigen fabriek in Nederland is Unilux uitgegroeid tot het merk voor de beste kwaliteit voor maatwerk oplossingen. Als Unilux specialist in Noord-Nederland  kunnen wij diverse horren leveren voor alle deuren en ramen. Unilux heeft diverse kwaliteit awards gewonnen.

Husol

husol merk logo

Hanze Zonwering is officiële dealer van Husol in Noord-Nederland. Husol is een familiebedrijf en produceert in het Overijsselse Genemuiden.  Al sinds 1966 loopt Husol voorop met hun stijlvolle zonwering voorzien van de laatste markttrends. Waarbij kwaliteit en innovatie vooraan staat. Jouw succes is immers ook hun succes. Bij Husol zonwering vind je een compleet Nederlands product, waaronder de populaire screens, rolluiken, markiezen en meer.

Rainbow Collection

Hanze Zonwering is officiële dealer van het merk Rainbow Collection in Noord-Nederland. Rainbow is een merk wat al ruim 40 jaar oud is en opgericht te Leerdam. Hier worden ook de producten intern geproduceerd. Met als doel: zeer betaalbare, maar meest duurzame oplossing voor iedere particulier. Zodat u altijd zeker weet dat u een goede prijs kwaliteit heeft, ‘Made in Holland’. Een kleine greep uit het assortiment zijn de markiezen, rolluiken en screens.

Zonnelux

Zonnelux merk logo

Bij Hanze Zonwering vind je voor al jouw binnenzonwering het merk Zonnelux. Zonnelux is een gevestigde speler en heeft onder andere shutters, rolgordijnen en jaloezieën. In onze showroom vind je diverse artikelen van het merk Zonnelux dat in 1974 opgericht is.

Jasno

Jasno is een klein bedruif gevestigd in het Brabantse Eersel. Waar raambekleding voor geheel Europa wordt vormgegeven en geproduceerd. Het idee Jasno is ontstaan om de traditionele shutters een moderne uitstraling te geven met een geheel eigentijdse uitstraling. Dat is gelukt en al jaren worden onze producten overal verkocht. Waaronder Hanze Zonwering als één van de vele geselecteerde kwaliteitsdealers.