Binnenzonwering

Functioneel en sfeerbepalend! Binnenzonwering wordt ook wel raamdecoratie genoemd. Niet voor niets natuurlijk. Jaloezieën, vouwgordijnen, plissés of lamellen accentueren de uitstraling en sfeer van uw woning. Op deze pagina geven wij u informatie over de verschillende mogelijkheden en toepassingen in deze snel bewegende markt. Wij nodigen u uit om, samen met ons, de nieuwste ontwikkelingen en laatste trends op het gebied van raamdecoratie te volgen!

Zonnelux horizontale jaloezieën worden van zeer hoogwaardig aluminium vervaardigd en op elke gewenste maat.

Voor grote en kleine ramen en ramen met een schuine bovenzijde. Van textiel, aluminium en PVC, van brede tot smalle lamellen. Bijna alles is mogelijk!

Houten Jaloezien

Hout is tijdloos, stoer, natuurlijk én geeft sfeer aan elke ruimte.

Jasno shutters

Bent u op zoek naar een stijl- en smaakvolle manier om privacy in uw woning te waarborgen, de zon te weren en uw interieur te verrijken?

Sunway Rolgordijnen

Een rolgordijncollectie die koele kleuren, frisse tinten, luxueuze materialen en doordachte vormgeving in elkaar laat overvloeien.

Sunway Vouwgordijnen

Niets brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, goed gemaakt van een mooie stof. Onze creativiteit en technische expertise staan garant voor het perfecte vouwgordijn voor ieder interieur.

Unilux Horren

Afhankelijk van uw situatie hebben wij diverse horren in ons assortiment.

Voor de juiste keuze willen wij u graag informeren over de mogelijkheden, dit kan op afspraak in de showroom als eveneens bij u thuis.