Binnenzonwering

Functioneel en sfeerbepalend! Binnenzonwering wordt ook wel raamdecoratie genoemd. Niet voor niets natuurlijk. Jaloezieën, vouwgordijnen, plissés of lamellen accentueren de uitstraling en sfeer van uw woning. Op deze pagina geven wij u informatie over de verschillende mogelijkheden en toepassingen in deze snel bewegende markt. Wij nodigen u uit om, samen met ons, de nieuwste ontwikkelingen en laatste trends op het gebied van raamdecoratie te volgen!

Horizontale jaloezieën

SUNWAY horizontale jaloezieën worden van zeer hoogwaardig aluminium vervaardigd en op elke gewenste maat.

Verticale jaloezieën

Voor grote en kleine ramen en ramen met een schuine bovenzijde. Van textiel, aluminium en PVC, van brede tot smalle lamellen. Bijna alles is mogelijk!

Jasno
Shutters

Jasno shutters

Bent u op zoek naar een stijl- en smaakvolle manier om privacy in uw woning te waarborgen, de zon te weren en uw interieur te verrijken?

Paneelgordijnen

Sunway Paneelgordijnen

Voor wie toon en stijl wil zetten in het interieur is de SUNWAY paneelgordijnen collectie een aanrader.

Rolgordijnen

Sunway Rolgordijnen

Een rolgordijncollectie die koele kleuren, frisse tinten, luxueuze materialen en doordachte vormgeving in elkaar laat overvloeien.

Vouwgordijnen

Sunway Vouwgordijnen

Niets brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, goed gemaakt van een mooie stof. Onze creativiteit en technische expertise staan garant voor het perfecte vouwgordijn voor ieder interieur.

Sunway Inspiratietour